Reünie 2012 in Hotel Bellevue, Dordrecht

Samen met Frank van Hees organiseert Maarten van IJk - op verzoek van Kees Ruurs - een mini-reünie. Kees zou samen met zijn vrouw Margriet Bodbijl vanuit hun woonplaats in Canada naar Nederland komen om zijn zieke broer Rob - ook oud-lid van de HCD - te bezoeken. Begin augustus 2012 stuurde Maarten een bericht aan een klein aantal oud-leden van wie het (e-mail)adres bekend was.

Door de korte termijn waarop de bijeenkomst georganiseerd moest worden, kon zowat de helft van het aantal genodigden niet aanwezig zijn. Uiteindelijk brachten 20 gasten op 23 september 2012 de middag door in een sfeervol zaaltje van Hotel Bellevue. Daar werd het gemis ervaren van een ontmoeting met mensen die er niet bij konden zijn. Geen wonder dat daardoor de behoefte aan een "volwassen" reünie ontstond. Die zou er zan ook komen, ruim een jaar later.

Deelnemers:

Margriet Bodbijl, Anja Boogaard, Wijnand Camerling, Jaap v. Duffelen, Frank van Hees, Louise Kieboom, Marianne Kieboom, Jan H. Kraal, Dirk Roukema met Marina Swaneveld, Kees Ruurs, Jaap Timmermans, Daan Tits, Yvonne Verblatsch, Ries Versluis, Jenny Versluys, Hans v.d. Wiel, Lies Wiessner, Lineke Wolkenfelt, Maarten van IJk.

Hieronder staan niet alle foto's die in Bellevue zijn gemaakt. Sommige opnamen worden misschien in andere delen van de website geplaatst. Onscherpe en slecht belichte plaatjes zijn weggelaten.

Inloggen

X