Beste Hobby Club reünist,

Dankzij de inspanningen van Eric de Waal bestaat er nu een website met foto's die op de reünie van 5 oktober 2013 zijn gemaakt. De fotografen Tom Dogterom, Gerard van Kerchove en Hans van der Wiel hebben er voor gezorgd dat hun camerawerk via moderne kanalen werd verzameld. Ook foto's van enkele anderen zijn er door Eric aan toegevoegd.

Hoe te bereiken:www.proef[punt]net/reuniehobbyclub/ << Nu op deze site natuurlijk!

De opbouw en het functioneren van de website met foto's is heel eenvoudig gehouden. Mogelijkheden zijn:

  • >> Overzicht met verkleinde beelden van iedere fotograaf (knoppen Deel 1, Deel 2, enz.)
  • >> Klikken op zo'n beeldje geeft een vergroting van de foto.
  • >> Een knopje rechtsboven in de vergroting geeft een maximaal beeld, dat weer te verkleinen is met de knop rechtsboven in het maximale beeld.
  • >> Onder iedere foto zitten knoppen om:
    -- heen en terug te bladeren naar andere foto's
    -- de vergroting te sluiten (terugkeren naar het overzicht)
    -- de foto te kopiëren (downloaden) naar een map op je eigen computer

Omwille van de opslagcapaciteit van de vele foto's, zijn de bestanden kleiner gemaakt. Mocht je belangstelling hebben voor het originele formaat (vaak 3-6 MB per foto), neem dan contact op met Eric de Waal, tel. 078-6290293, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Jan Kraal, tel. 078-6139482, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's reünie op internetAls je zelf foto's hebt gemaakt die je met anderen wil delen, kun je die opsturen aan Eric de Waal via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij grote aantallen die moeilijk per e-mail te verzenden zijn s.v.p. even overleg vooraf.

Deze website zal tijdelijk bestaan. Er zijn namelijk plannen om ze in een andere website onder te brengen met nog veel meer mogelijkheden om de geschiedenis van de HCD overzichtelijk te presenteren. Bovendien kan die website gebruikt worden voor het onderhouden van onderling contact en kunnen er HC-gerelateerde nieuwtjes op verschijnen.

Alle fotografen en betrokkenen bij de website wensen je heel veel kijkplezier.

Jan (H)


 

Inloggen

X